«Το γινάτι βγάζει μάτι…» λέει η παροιμία που στην περίπτωση του Μεσολογγίου θύμα είναι ολόκληρη η περιοχή του δήμου.

Για δυο περίπου μήνες γινόμαστε «μάρτυρες» ενός απίστευτου παραλογισμού από πλευράς δημοτικής αρχής, σχετικά, με το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2021. Ενός «παραλογισμού» που κατά την άποψή μας στόχευε να μην δοθεί στον κ. Καραπάνο η «χαρά» να εκστομίσει την έκφραση «τους γα@@@@@ε…».

Δηλαδή, η δημοτική αρχή επεδίωξε να μην τεθεί στην κρίση του δημοτικού συμβουλίου, η εναλλακτική πρόταση του κ. Καραπάνου ακριβώς για το λόγο αυτόν και μόνο. Κι αυτό διότι θα μπορούσε από τις 29 Δεκεμβρίου 2021 να την είχε θέσει την πρόταση στην κρίση του σώματος επιδιώκοντας την «σύνθεση» μιας και όπως επισημάναμε οι διαφοροποιήσεις των δυο προτάσεων είναι μηδαμινές. (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ).

Έτσι, χάνονται δυο και πλέον πολύτιμοι μήνες, με τη λειτουργία του δήμου να καθίσταται προβληματική,  για τις εντυπώσεις και μόνο…

Ως Messolonghinews, αναμφίβολα καταδικάζουμε τα «γαλλικά» του κ. Καραπάνου, όπως επίσης καταδικάζουμε και τη διακίνηση του βίντεο από τη δημοτική αρχή, για τον απλούστατο λόγο, ότι έχει ενεργητική συνέργεια  για το γεγονός ότι «ο Δήμος διασύρεται πανελληνίως» όπως και αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Άλλωστε ο ίδιος ο δήμαρχος ήταν αυτός που το δημοσιοποίησε για προφανείς λόγους…(ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ).