Πριν από λίγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απόσπασμα από την σημερινή τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα στο οποίο ακούγεται χωρίς να φαίνεται ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καραπάνος να εκστομίζει “γαλλικά”…

Κάτι για το οποίο ο κ. Καραπάνος σε δήλωσή του σημείωσε:

“Μου μεταφέρθηκε ότι μετά το τέλος της συζήτησης για το τεχνικό πρόγραμμα ακούστηκαν κάποιες απρεπείς εκφράσεις εκ μέρους μου και ότι υπήρξε αντίδραση από πλευράς συμβούλων της πλειοψηφίας. Η αλήθεια είναι ότι είχα  ξεχάσει ανοιχτό το μικρόφωνο και αναφερόμουν σε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός.

Όμως αναρωτιέμαι όταν σε «δια ζώσης» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αντιδήμαρχος κ. Αλετράς με είχε αποκαλέσει «μπανιέρα»  γιατί οι ίδιοι σύμβουλοι δεν είχαν επιδείξει ανάλογη ευαισθησία;”

Ανεξάρτητα της αλήθειας ή μη από την πλευρά του κ. Καραπάνου για τους αποδέκτες των “γαλλικών” και την προφανή προσπάθεια του κ. Λύρου να “διασκεδάσει¨ τις εντυπώσεις, από την σημερινή αρνητική για τον ίδιο εξέλιξη εκτιμούμε ότι ο δήμος Μεσολογγίου θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το βίντεο της σημερινής συνεδρίασης ώστε τελικά οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Κι αυτό διότι ως MessolonghiNews παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση με “συνδέσμους” που μας έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι αφού το Γραφείο Τύπου δεν είχε στείλει σχετική ενημέρωση και στο σπουδαιότερο ότι με την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι πολύπλοκη έως αδύνατη η αποθήκευση ή η ζωντανή αναπαραγωγή.

Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο από τον διαχειριστή της πλατφόρμας.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Μεσολογγίου: