Ο διαγωνισμός χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή με τις ζωγραφιές των μαθητών να υπερβαίνουν τις 150 και δεκάδες φωτογραφίες να ανεβαίνουν σε σχετικό προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα «Messolonghi_2021».
Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που έδινε την ευκαιρία στους μαθητές να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν, να αποτυπώσουν σκηνές, τοπία, μέρη όπου είχαν εκτυλιχθεί μεγάλα γεγονότα στην προσπάθεια των Ελλήνων για απελευθέρωση.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Πέμπτης 10/6 θα βραβευθούν και οι διακριθέντες μαθητές. Το επόμενο διάστημα θα δοθούν Έπαινοι σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, κατόπιν συνεννόησης με τα σχολεία τους.
Στην έκθεση του έργων του Μαθητικού Διαγωνισμού, «πρωταγωνιστεί» η νέα γενιά του τόπου μας. Ας την ενθαρρύνουμε!
