Κατηγορίες
Κοινωνία Περιφερειακά Νέα

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του Άρη Μεσσήνη από τον “ξεριζωμό” των αμάχων

Πολίτες εκκενώνουν την πόλη Irpin, βορειοδυτικά του Κιέβου, κατά τη διάρκεια ισχυρών βομβαρδισμών και βομβαρδισμού στις 5 Μαρτίου 2022.

Ουκρανία και Ρωσία συμφώνησαν να δημιουργήσουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για την εκκένωση πολιτών στις 3 Μαρτίου 2022 σε δεύτερο γύρο συνομιλιών από τότε που εισέβαλε η Μόσχα την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος.” αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση ο Έλληνας φωτορεπόρτερ του AFP, Άρης Μεσσήνης.

Όπως μπορείτε να δείτε ο Άρης Μεσσήνης μας μεταφέρει την απόγνωση των κατοίκων που αναγκάζονται να ξεριζωθούν για να σωθούν από τη λαίλαπα του πολέμου.

 

Σε άλλη του ανάρτηση χθες ο Άρης Μεσσήνης παρουσίασε την καταστροφή από βομβαρδισμούς στις πόλεις Irpin, Bucha και Stoyanka στις 4 Μαρτίου 2022.

 

 

Exit mobile version