Το εκλογικό του κέντρο στο Αιτωλικό θα εγκαινιάσει το Σάββατο 23/9, στις 7.30 μμ., ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά!».

Στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου

«Είμαι πεπεισμένος ότι από το Αιτωλικό αύριο θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τον συνδυασμό μας.

Μια πεποίθηση που προκύπτει – ολοκληρώνοντας τον κύκλο επισκέψεων μας σε όλες τις κοινότητες του δήμου – από την αποδοχή που τύχαμε από τους συμπατριώτες μας.

Μια αποδοχή και αναγνώριση που μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά και ευθύνη για την επόμενη μέρα.

Ευθύνη για ανάταξη του παρατημένου δήμου Μεσολογγίου από την ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Ειδικά στο Αιτωλικό, κάτοικοι και επισκέπτες διαπιστώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή.» σημείωσε ο Νίκος Καραπάνος.

Πραγματική στήριξη στην επιχειρηματικότητα

Στο πλαίσιο των περιοδειών του ο Νίκος Καραπάνος επισκέφθηκε την εταιρεία «σαω» όπου και είχε διεξοδική συζήτηση.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο κ. Καραπάνος ανακοίνωσε ότι: «Επεξεργαζόμαστε την ανάληψη από την πλευρά του δήμου, συγκεκριμένων οικονομικών ελαφρύνσεων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Ελαφρύνσεις όμως, που θα έχουν συνάρτηση με την αύξηση των εργαζομένων σε αυτές. Ήδη το σχέδιο μας αυτό είναι σε επεξεργασία και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σαφείς και κοστολογημένες ανακοινώσεις».

Την παραπάνω πρόταση με τη διττή στόχευση δηλαδή τόνωση της επιχειρηματικότητας αλλά και της απασχόλησης συζήτησε ο κ. Καραπάνος με τη διοίκηση της «σαω» και έτυχε θετικής ανταπόκρισης.

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

Άνω Κουδούνι

 

ΓΟΥΡΙΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ

 

ΚΑΤΟΧΗ

ΛΕΣΙΝΙ

ΜΑΣΤΡΟ