Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προχωρά σε μια ακόμη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία ενόψει του Πάσχα, καλώντας πολίτες και φορείς να συμβάλουν έμπρακτα στη στήριξη συμπολιτών που έχουν ανάγκη.

Μέσα από τη δράση συλλογής πασχαλινών ειδών και τροφίμων μακράς διάρκειας με τίτλο «Πάσχα Αλληλεγγύης και Αγάπης», ο Δήμος, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και οι Κοινωνικές Δομές του, δηλαδή το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, επιδιώκουν να προσφέρουν ανακούφιση και ελπίδα στις ωφελούμενες οικογένειες της περιοχής.

Η πρωτοβουλία έχει ως βασικό στόχο να ενισχυθούν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε κανείς να μη στερηθεί το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης των ημερών του Πάσχα.

Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιείται από την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου, καθημερινά, κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 3 στο Μεσολόγγι.

Από τη δημοτική αρχή τονίζεται ότι κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς θα διανεμηθεί με φροντίδα και αγάπη σε συμπολίτες που χρειάζονται στήριξη αυτές τις άγιες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26310 23192.

Η πασχαλινή αυτή δράση αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σημασία της κοινωνικής συνοχής και της προσφοράς, στέλνοντας το μήνυμα ότι το Πάσχα μπορεί να γίνει γιορτή ελπίδας για όλους.