ΨΗΦΙΣΜΑ

Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, σήμερα Πέμπτη  15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου», συνήλθε έκτακτα και συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου, με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Ρεπάσου, επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου – Μέλους του Ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, που διετέλεσε Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου με συμμετοχή και σε άλλους φορείς, ενεργού Πολίτη με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία του τόπου μας.

Μετά από διαλογική συζήτηση και αναφορά στις πολύτιμες υπηρεσίες και το πλούσιο έργο του Κωνσταντίνου Ρεπάσου,  το Δ.Σ, ομόφωνα αποφάσισε:

  1. Την έκδοση του παρόντος ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, που θα αναγνωσθεί και επιδοθεί στην οικογένεια του αειμνήστου εκλιπόντος, εκφράζοντας και τα συλλυπητήρια όλων των μελών , συνεργατών και φίλων του Σταθμού μας.
  2. Το Δ.Σ. να παραστεί «εν σώματι», κατά την εξόδιο ακολουθία και να συνοδεύσει την εκφορά του λειψάνου του.
  3. Να τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγής στη μνήμη του, στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας και ΝΑ ΓΙΝΕΙ αναφορά της συνολικής προσφοράς του.
  4. Το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ να ανακοινωθεί και δημοσιευθεί στο τοπικό τύπο.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          ΤΑ ΜΕΛΗ

 Γιάννης Ατσαλάκης                Παναγιώτα Αμούργη            Κων/νος Ασημακόπουλος

 Βασίλης Κόκιος

        Συμεών Κωνσταντινόπουλος

Δημήτριος Μαλαβέτας

   Σπυρίδων Πασιόπουλος