Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης σε ανάρτησή του σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 19ης Φεβρουαρίου σημειώνει:

“Αρχίζω να έχω υπαρξιακό πρόβλημα… Τοποθετήθηκα ή όχι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου;
Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο του δήμου, Ναι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας, Όχι!https://www.aixmi-news.gr/…/151810-xrimata-ypirxan-kai…
Προς θεού δεν διαμαρτύρομαι. Δεν είμαι αχάριστος. Προ μιας βδομάδας (13/2/2024) – κρίνοντας εξ Ιδίων τα αλλότρια – είχα ξανά την τιμητική μου. Έγραψαν:
«Σε άλλα νέα, είχαμε τοποθέτηση από τον κ. Κατσούλη! Έδωσε ρέστα! Ολόσωστη και με στόφα φιλολόγου! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές. Τελικά θα με πάρει ο Αιχμής με δόξα και τιμή! Σιγά μην τον άφηνα να με βρίσκει και να με χάνει ανάλογα με το πότε έχουμε εκλογές. Ο νιός είναι μπεσαλής! Ελπίζω πάντως να τηρήσετε τη στάση της άξιας αντιπολίτευσης και να μη σας δούμε κάποια στιγμή σε έμμισθη θέση. Aχ, αυτά τα μισθά είναι γλυκά και τα λαδόξιδα ακριβά!».
Μήπως δεν με είδαν οι ρεπόρτερ; Μπα, δείτε τη δική τους ΦΩΤΟ.
Να μη με κατέγραψαν; Ίσως, αν «κάηκε» η βιντεοκάμερα με όσα είπα.
Κρίμα, γιατί για πρώτη φορά εκθείασα την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Όταν έχεις μικρομεσαία έργα που «σέρνονται» σχεδόν έξι χρόνια, όπως: Υπόγειοι Κάδοι (2018, 234 χιλ. €, μάλλον χαμένα), Καταφύγιο Αδέσποτων (2019, 650 χιλ. €), Κλειστό Γυμναστήριο (2019, 1.250 χιλ. €), Κεντρική Πλατεία (2019, 225 χιλ. €), Σχολείων Πυροπροστασία (2020, 83 χιλ. €), Πλατεία Πενταλόφου (2020, 40 χιλ. €)
Όταν παραλαμβάνεις 900 χιλ. € για το Κολυμβητήριο και εσύ τα σκορπάς από εδώ και από εκεί, δίχως να κάνεις ούτε τη μελέτη που θα γίνει τώρα.
Τότε είπα, πως δικαιούσαι θέση στο Βιβλίο Γκίνες. Άδικο είχα;
Τους εκθείασα και για ένα ακόμη λόγο. Έβλεπαν μπροστά, στην επόμενη 5ετία. Γι’ αυτό έκαναν κάτι μοναδικό στα χρονικά της αυτοδιοίκησης. Από τη ΣΑΤΑ των 4 τελευταίων ετών (2020 -2023) – περίπου 2 εκατ. € – που αφορούν μικρά έργα και παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών, δεν εκτέλεσαν το 1,5 εκατ. €!
Άδικο είχα που αναφερόμενος στο νέο Δήμαρχο, είπα «πως με τέτοια προίκα είσαι ο πλέον περιζήτητος γαμπρός σε όλη την αυτοδιοίκηση της χώρας»;
Η συνέχεια της κωμικοτραγικής – Λυρικής ταινίας σε επόμενα φύλα της εφημερίδας…”