Σημαντικό σταθμό στην 30χρονη διαδρομή της αποτέλεσε η χθεσινή συμμετοχή της μπάντας του “Δ. Σολωμού” με τη στολή του Ιερού Λόχου στη μεγάλη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, με τίτλο «Για την Σμύρνη», στο Ηρώδειο.


Η μπάντα από το Μεσολόγγι “άνοιξε” την συναυλία, παιανίζοντας το “εμβατήριο της Σμύρνης”, καταχειροκροτούμενη από τους θεατές του κατάμεστου Ηρώδειου.

Ακολούθως ο Σταμάτης Σπανουδάκης κάλεσε στην εξέδρα τον μαέστρο της μπάντας Μάκη Κουτσαγγέλη, ο οποίος απευθυνόμενος στους θεατές εμφανώς συγκινημένος είπε: ‘Το Μεσολόγγι σας στέλνει την αγάπη του!”

 

 

 

https://youtube.com/shorts/rBYL09ib7ck?feature=share

 

 

 

Στο φινάλε της συναυλίας όμως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τα μέλη της μπάντας αλλά και ο Σταμάτης Σπανουδάκης αποθεώθηκαν μετά την εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού “Θα ΄ρθεις σαν αστραπή”.

Φωτό: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ (Πηγή: ieidiseis.gr)

Στην πρώτη σειρά των θεατών ήταν οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς με τις συζύγους τους, Νατάσα Παζαΐτη και Γεωργία Κρητικού αντίστοιχα,   ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχελάκου, ο επ. Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου,  ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαληνάκης με τη σύζυγό του, Χριστίνα Χαρατσάρη, κ.α.