Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Χειμώνα:

 

«Βαρύς και αξεπέραστος ο αδόκητος χαμός του Κωνσταντίνου Χειμώνα για την οικογένειά του. 

Ένας έντιμος άνθρωπος, συνεπής πάντα στις ιδέες και τις αρχές του, ο οποίος με όπλο τη νομιμότητα  άσκησε  το λειτούργημα του με αξιοπρέπεια και ευθύνη.

Ο Κωνσταντίνος Χειμώνας υπηρέτησε ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης τον Δήμο Αγρινίου έχοντας καταγράψει μια σημαντική διαδρομή στην κοινωνία ως ενεργός και δραστήριος πολίτης.

Τον αποχαιρετούμε με τιμή.

Εκφράζω  θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σωτηρία Σιαδήμα, τα παιδιά Ηλία, Δημήτρη και Χάρη  και τις οικογένειές τους».  

Ο εκλιπών υπήρξε ενεργός πολίτης, με πολυποίκιλη δράση στα τοπικά δρώμενα. Πτυχιούχος της Νομικής Θεσσαλονίκης, εργάσθηκε ως υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου και ακολούθως ως Προϊστάμενος προμηθευτικών εργασιών στην ίδια Υπηρεσία.

Στη συνέχεια διορίστηκε στο Πρωτοδικείο Αγρινίου όπου υπηρέτησε ως προϊστάμενος της γραμματείας της Εισαγγελίας Αγρινίου. Υπήρξε ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη στον δήμο Αγρινίου όπου εξελέγη μετά τη συνταξιοδότηση του.

Yπηρέτησε στη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Σταδίου και υπήρξε εκλεγείς Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς. Τον αθλητισμό όμως τον υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής και παράγων του Ολυμπιακού Παναιτωλίου. Υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Διατέλεσε πρόεδρος στον παιδικό σταθμό Παναιτωλίου και πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου.

Υπήρξε επίσης τακτικός αρθρογράφος στον τοπικό τύπο και παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Δίδαξε Κοινωνιολογία στις σχολές ΦΥΤΙΛΑ και διοικητικό δίκαιο στους νεοδιορισθέντες αγροφύλακες ενώ διετέλεσε και Διευθυντής στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου Αγρινίου.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό μισή ώρα νωρίτερα.

 

Πηγή: agriniopress.gr