Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου τις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ) όπου τον υποδέχθηκε, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΠΠ, καθηγητής κ. Βασίλειος Λουκόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν, ακόμα, ο αντιπρόεδρος του ΕΠΠ, καθηγητής κ. Βασίλης Παπασωτηρόπουλος, ο κ. Στυλιανός Κουτρουμπίνας και ο κ. Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του ΕΠΠ, έγινε παρουσίαση των δράσεων καινοτομίας που υλοποιεί ο φορέας, καθώς και των έργων, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες σε περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε, ακόμα, ξενάγηση σε επιλεγμένες φιλοξενούμενες εταιρείες του ΕΠΠ, οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη και διεθνείς συνεργασίες σε κλάδους αιχμής. Πιο συγκεκριμένα, ο  Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε:

όπου ξεναγήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους των Εταιρειών και ομάδα εργαζομένων.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το σύνολο των δραστηριοτήτων καινοτομίας που συντελούνται τόσο από το ΕΠΠ όσο και από τις φιλοξενούμενες εταιρείες του, ενώ ο διάλογος που αναπτύχθηκε για μελλοντικές δράσεις ήταν ιδιαίτερα γόνιμος.” σημειώνεται σε ανακοίνωση τύπου από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.