Σε μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Αιτ/νίας, με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Γιάννη Αναγνωστόπουλου.

Τα μηνύματα της βραδιάς ήταν ξεκάθαρα και αδιάλλακτα: σταθερό και ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει σταθερότητα και ασφάλεια για την μετεκλογική Ελλάδα.

Η τοποθέτηση του κ. Αναγνωστόπουλου κινήθηκε εντός προγραμματικού πλαισίου της παράταξης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά έργα εντός Νομού, με έμφαση στις υποδομές και την Παιδεία, οι οποίες είναι συνολικά προσανατολισμένες στην αναπτυξιακή πορεία του Νομού.

Όπως τόνισε στην ομιλία του  ο κ. Αναγνωστόπουλος:

«Τα ζητήματα της Αιτ/νίας να είναι πέρα και έξω από τα κομματικά όρια και τις προσωπικές στρατηγικές.

Η Αιτ/νία μετράει δυστυχώς μόνο απώλειες.

Η δράση και ο αγώνας μας είναι πλέον μονόδρομος. Ζητώ ισχυρή εντολή από εσάς για να αγωνιστώ μαζί σας να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε επαρχίας του Νομού μας.

Μαζί μπορούμε!»

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι συνυποψήφιοι του στην εκλογική λίστα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Γιάννης Μουρτζιάπης και Πάνος Τρυφιάτης, η περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, Αγγελική Ρούσση – Τζιμάνη, τα μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Δήμος Καπώνης και Ακριβή Κούκη, ο γραμματέας της ΝΕ Αιτ/νιας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ζήσιμος, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου, Αντώνης Αλετράς και Νίκος Καραπάνος, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, Χρήστος Καπουρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσολογγίου, Σπύρος Ψιλογιάννης και Δημήτρης Καραδήμας, ο πρώην δήμαρχος Χάλκειας Νίκος Σταμπουλόπουλος και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Υφαντής.

Κατά τις επόμενες ημέρες, ο κ. Αναγνωστόπουλος θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε περιοχές του Νομού.