Στο επίκεντρο η συνεργασία Πολιτικής Προστασίας και Στρατού για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων στην Αιτωλοακαρνανία

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή του 2/39 Σ.Ε., Συνταγματάρχη(ΠΖ) Δημήτριο Πλούμη, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που συνδέονται με την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, καθώς και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει ο Στρατός στην υποστήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών, όπου αυτό απαιτηθεί, στο πλαίσιο της πρόληψης και της αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη συντονισμού και ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, σε μια περίοδο κατά την οποία η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή.
Ο Θανάσης Μαυρομμάτης ευχήθηκε στον νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία με το ΚΕΝ Μεσολογγίου θα είναι ουσιαστική και εποικοδομητική, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της ασφάλειας της περιοχής.


