Σπουδαία εμφάνιση της 15μελούς παιδικής ομάδας στον Σχινιά – Κατέκτησε 2 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια, συγκεντρώνοντας 71 βαθμούς.

Μια ακόμη σημαντική πανελλήνια διάκριση πέτυχε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, με την παιδική ομάδα Κάνοε Καγιάκ να κατακτά τη δεύτερη θέση στην 30ή Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ Σπριντ, που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2026, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Η 15μελής αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας συνολικά 9 μετάλλια – 2 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα – και συγκεντρώνοντας 71 βαθμούς, επίδοση που της εξασφάλισε τη δεύτερη θέση μεταξύ 12 σωματείων.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος Πειραιά με 93 βαθμούς, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας με 66 βαθμούς.

Μια νέα γενιά αθλητών με σημαντικές επιτυχίες

Η διάκριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς η παιδική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου είναι σημαντικά ανανεωμένη, με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες να διαθέτουν περιορισμένη αγωνιστική εμπειρία.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι αθλητές έχουν ήδη καταγράψει δύο σημαντικές επιτυχίες μέσα στο 2026: την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων στον Πόρο και τη δεύτερη θέση στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στον Σχινιά.

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στο Κάνοε Καγιάκ, ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου συνεχίζει να διακρίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων αθλητών και στην ανάδειξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή.

Στην Κύπρο με την Εθνική Ομάδα η Δήμητρα Καραπάνου

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου συνεχίζεται και σε διεθνές επίπεδο, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2026 η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Δήμητρα Καραπάνου θα συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα σε διεθνή ρεγκάτα Κάνοε Καγιάκ στην Κύπρο.

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται στον Όμιλο και της δυνατότητας των αθλητών του Μεσολογγίου να εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητή και γονείς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, καθώς και στον προπονητή τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και στους γονείς που στηρίζουν διαρκώς την αθλητική τους πορεία.

Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Κοντογεώργο, ιδιοκτήτη του PLAZA Café, για την πολύτιμη υποστήριξή του στην αποστολή της ομάδας.

Η νέα αυτή επιτυχία προσθέτει μία ακόμη σημαντική διάκριση στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου και αναδεικνύει τη δυναμική του τοπικού αθλητισμού.