Προσπαθώ να ενώνω και όχι να διχάζω” υπογραμμίζει σε γραπτή του δήλωση ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, Κώστας Δαουτίδης.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Δαουτίδης τονίζει:

“Δυστυχώς, έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες, από μερίδα του δημοτικού συμβουλίου, περιστατικών με κοσμητικά επίθετα και διαφόρους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων τόσο διά ζώσης όσο και τηλεδιασκεπτικά, γεγονός, το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το έργο και την εικόνα του δήμου μας προς τα έξω.

Μερικά από αυτά τα περιστατικά έχουν δημοσιευτεί και άλλα όχι. Όσον αφορά τα μη δημοσιευμένα μάρτυρες είναι οι πολίτες, που παρακολουθούσαν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Όλα αυτά είναι λυπηρά και πρέπει να εκλείψουν άμεσα.

Τις τελευταίες μέρες άκουσα και διάβασα για νικητές και νικημένους. Όπως σε κάθε οικογένεια, όταν συμβαίνει κάτι θετικό, η νίκη είναι νίκη όλης της οικογένειας, έτσι και στον δήμο μας κάθε νίκη είναι νίκη για όλους τους δημότες μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, λοιπόν, ψηφίζουν με άξονα το κατά την γνώμη τους συμφέρον του δήμου.

Εξάλλου, ορθώς κρινόμαστε καθημερινά από τους πολίτες με βάση τις ενέργειές μας.

Επομένως, από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ως αιρετός σύμβουλος δεν βρίσκομαι στην θέση του κριτή, αλλά του κρινόμενου.

Άλλωστε, ο ρόλος μου ως αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι να προσπαθώ να ενώνω και όχι να διχάζω.”