Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, Δημήτρης Ράπτης σχετικά με την στάση στην ψηφοφορία για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Μεσολογγίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Ολοκληρώνοντας για δεύτερη φορά, την διαδικασία ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οφείλω προς τους συμπολίτες αυτού του τόπου να πω τα εξής:

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, απορρίπτεται Τεχνικό Πρόγραμμα, από αυτό συνεπάγεται ότι, το καράβι από κάπου μπάζει νερά και στην προκειμένη περίπτωση το καράβι έχει βάλει αρκετά νερά, το θέμα είναι, αν οι επιβάτες με τον καπετάνιο του, θα το σώσουν ή θα το βουλιάξουν.

Επειδή λοιπόν δεν θέλω να ανήκω στο πλήρωμα που θα θεωρηθεί υπεύθυνο για την βύθιση του πλοίου, αποφασίζω με γνώμονα την λογική και σκεπτόμενος για το καλό του τόπου και των πολιτών μου.

Με τις παραπάνω σκέψεις μου, έδωσα την ψήφο μου στο τεχνικό πρόγραμμα Καραπάνου καθώς θεωρώ ότι, το πρόγραμμα βασίζεται σε έργα που μπορούν να υλοποιηθούν και να δώσουν έναν αναπτυξιακό χαρακτήρα στο τόπο ,αντίθετα από την προχειρότητα του Τεχνικού Προγράμματος της Δημοτικής Αρχής.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι παραμένω Ανεξάρτητος και συνεχίζω να αγωνίζομαι για το καλό των πολιτών μου και του τόπου μου.”