Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή, τα «Γενναία Παιδιά», το Θεραπευτικό, Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό, οι Γονείς εύχονται στη δοκιμασμένη κοινωνία των πολιτών, που υφίσταται τις δραματικές συνέπειες της πανδημίας και τις αντιμετωπίζει με απύθμενο θάρρος, υπομονή και καρτερία «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Ο νέος χρόνος το 2021 που σε λίγες μέρες θα ανατείλει να διώξει τα μαύρα σύννεφα της πανδημίας και να φέρει την υγεία, τη χαρά, την αγάπη, την ελπίδα, την αισιοδοξία και την ειρήνη στους ανθρώπους.

Να ξαναφέρει τις ανθρώπινες επαφές, τις μαζώξεις και τα ξανανταμώματα στις χαρές και στις λύπες.

Κυρίως όμως να ξαναβρεί ο κόσμος του μόχθου και του αγώνα την καθημερινότητά του, την εργασία του για να μπορεί να επιβιώσει.

Ο Νέος Χρόνος ας λειτουργήσει σαν ένα ξαναγέννημα του εαυτού μας να φωλιάσουν μέσα μας, η Αγάπη, η Ειρήνη, η Ελπίδα, η Aισιοδοξία, η Καλοσύνη, η Eπιείκεια, η Αλληλεγγύη, η Αλληλοκατανόηση, η Aνθρωπιά.

Θέλουμε να εκφράσουμε εκ βαθέων ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας, στους χορηγούς, στους ενισχυτές, στους δωρητές μνήμης και χαράς, στους οικονομικούς υιοθέτες, στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) που εν μέσω μέγιστης οικονομικής δυσπραγίας και στενότητας εξακολουθούν να ενισχύουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η συνεχής και σταθερή στήριξή σας, αποτελούν για μας μεγάλη τιμή, ηθική ενθάρρυνση και ενίσχυση για να μπορούμε να συνεχίσουμε το απαιτητικό και πολυδαίδαλο έργο της Αποκατάστασης των παιδιών με Αναπηρία.

Ας είναι για όλους το ξεκίνημα του 2021, η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής για ευημερία, αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο…

 

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή

ΕΛΕΠΑΠ Αγρίνιου