ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 19ης Μαΐου 2021 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καίτοι του είχε επιβληθεί κατ΄ οίκον περιορισμός ως επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος. Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε καλλιεργούσε σε αυλή καταστήματος που διατηρούσε τρία φυτά κάνναβης, ενώ κατείχε και μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

 

Συνελήφθη άνδρας στην Αμαλιάδα για κλοπές μοτοσικλετών Εξιχνιάσθηκαν τρεις κλοπές μοτοσικλετών και μια κλοπή σε οικία

 

Συνελήφθη, χθες, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, συνεργός του συλληφθέντα τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς από 9-5-2021 μέχρι και χθες 18-5-2021 στην Αμαλιάδα, ενεργώντας είτε μόνος του, είτε με τον συνεργό του διέπραξε τρεις κλοπές μοτοσικλετών και μια κλοπή σε αυλή οικίας, απ’ όπου αφαίρεσε μια κούνια και δύο καρέκλες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες στο Τραγανό Ηλείας και στο Ριόλο Αχαΐας και θα τις αποδώσουν, στους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του.