Με ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος “επαναφέρει” το αίτημα για μείωση των τελών ύδρευσης στο ίδρυμα και με αφορμή την καταβολή χθες ακόμη 62.000€ στη ΔΕΥΑΜ.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει:

“Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ¨ ανακοινώνεται ότι στις 16/7/2020 έγινε νέα πληρωμή-εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης του νοσοκομείου προς την ΔΕΥΑΜ ύψους 62.000,00 ευρώ.
Παρότι μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει τέσσερις (4) μήνες από την δέσμευση του Δημάρχου και του πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ ότι θα έρθει πρόταση προς το δημοτικό συμβούλιο για την μείωση του υπερβολικού τιμολογίου (2,47 ευρώ/κυβικό)… αναμένουμε στο ακουστικό μας…
Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι το Νοσοκομείο επιτελεί κοινωνικό έργο ύψιστης σημασίας και δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίζεται ως επιχείρηση και απαξιωτικά, την στιγμή κατά την οποία τα «φέσια» προς την ΔΕΥΑΜ δίνουν και παίρνουν και οι κακοπληρωτές με το πρόσχημα της πανδημίας κάνουν «πάρτυ».
Αυτό τουλάχιστον θα είναι η αυτονόητη επιβράβευση των συνεπών, που στηρίζουν με πράξεις και όχι λόγια την ΔΕΥΑΜ. Αναμένουμε….”