Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜ υπέβαλε ο Επ. Πανάς για λόγους ευθιξία μετά τα πρόσφατα γεγονότα της διακοπής υδροδότησης.

Σε δήλωση του ο κ. Πανάς σημειώνει:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη διακοπή της υδροδότησης καθ ολοκληρίαν στην περιοχή Οινιάδων αλλά και σε άλλες περιοχές, έγινα δέκτης παραπόνων και δικαιολογημένης αγανάκτησης από χιλιάδες συνδημότες.


Ένας ανάλγητος και απρόσωπος ιδιωτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας (Voltera) παρόλο που πριν λίγες μέρες έλαβε ποσό 150.000 χιλιάδων ευρώ αλλά λαμβάνει και αναλογία επί της ημερήσιας εισπραξιμότητας, προέβη στην διακοπή των συγκεκριμένων παροχών στερώντας το νερό, το πολυτιμότερο αγαθό που υπάρχει από κωμοπόλεις και οικισμούς.


Έχοντας καθαρή τη συνείδηση μου και την αξιοπρέπεια μου προσπάθησα στο μέτρο του δυνατού και στο βαθμό που μου αναλογούσε έβαλα ένα λιθαράκι κόντρα στην παθογένεια που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια στη ΔΕΥΑΜ.

Δυστυχώς οι εξελίξεις με οδηγούν στο δύσκολο μονόδρομο της παραίτησης από τη θέση που του Αντιπρόεδρου της ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου καθαρά για λόγους ευθιξίας.


Με εκτίμηση Επαμεινώνδας Πάνας”