Κλιμακώνεται η “κόντρα” δημοτικής αρχής και εργαζομένων στο δήμο Μεσολογγίου για τη διαχείριση των σκουπιδιών καθώς οι τελευταίοι υποστηρίζουν ότι από πλευράς δημοτικής αρχής συνεχίζεται η λανθασμένη προσέγγιση στην επίλυση του ζητήματος.

 

Μάλιστα αργά το βράδυ της Πέμπτης σε ανάρτηση στη σελίδα του Σωματείου Εργαζομένων στο Facebook αναφερόταν:

Αυτή την στιγμή (σ.σ. 8:30 μμ.) στο εργοτάξιο του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, παίζεται ένα ακόμη επεισόδιο του παράλογου και παράξενου έργου που έχει στήσει η δημοτική αρχή για το ΧΥΤΑ.

Παραβιάζοντας κατάφορα την νομοθεσία πιέζει αυτή την στιγμή τους εργαζόμενους του Δήμου να μεταβούν παράνομα και παράτυπα να αδειάσουν νύχτα (προς μεταφόρτωση όπως ευαγγελίζεται) απορρίμματα στο ΧΥΤΑ.

Το «όλα στο φως» έχει ξεχαστεί. Εμείς ένα ξέρουμε , όποιο νύχτα περπατεί λάσπες και ….. πατεί. Τα υπόλοιπα στο φως της ημέρας .”

 

Την ίδια στιγμή πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Κοτσόργιος καταθέτει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου για τις πρακτικές αυτές της δημοτικής αρχής και ταυτόχρονα ότι ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θωμά έγινε θύμα λεκτικής επίθεσης για το ίδιο ζήτημα.