Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π.Μεσολογγίουθα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 με ώρα έναρξης 5:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Kέντρου (Ελεύθερων Πολιορκημένων 45), Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα:

«Βασικά σημεία του Ν.4808/2021  & το ισχύον κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα»

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τους νομικούς συνεργάτες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων οι σημαντικότερες διατάξεις του νέου ν. 4808/2021 «για την προστασία της εργασίας» και οι πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις στο Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα.Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης είναι ανοιχτή για το κοινό και αφορά τόσο εργαζόμενους όσο και ανέργους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, 7:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ. οι Νομικοί του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα απαντούν δωρεάν σε εξατομικευμένα ερωτήματα που αφορούν Εργασιακά Δικαιώματα (συμβάσεις,αποδοχές, άδειες κ.λ.π.)και το Κοινωνικοασφαλιστικό (συνταξιοδοτικό δικαίωμα, συντάξεις γήρατος, χηρείας, αναπηρίας, απασχόληση συνταξιούχων κ.λπ.).

Για τη διευκόλυνση όλων, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου στο τηλέφωνο 2631022281.