ΨΗΦΙΣΜΑ

Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, την  Τετάρτη  15 Μαρτίου 2023 και ώρα 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου», συνήλθε έκτακτα και συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου, με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Δημητρίου  Ξηρού, Ιδρυτικού μέλους του Ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, όπου αναδείχθηκε και υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα όργανα του Συλλόγου, και ενεργού Πολίτη με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία και οικονομία του τόπου μας.

Μετά από διαλογική συζήτηση και αναφορά στις πολύτιμες υπηρεσίες και το πλούσιο έργο του Δημητρίου  Ξηρού, όπου του αναγνωρίσθηκε εν ζωή και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Μέλους του Συλλόγου, το Δ.Σ, ομόφωνα αποφάσισε:

  1. Την έκδοση ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ , που θα αναγνώσει και επιδώσει στην οικογένεια του αειμνήστου εκλιπόντος ο Πρόεδρος του Δ.Σ., εκφράζοντας και τα συλλυπητήρια όλων των μελών , συνεργατών και φίλων του Σταθμού μας.
  2. Το Δ.Σ. να παραστεί «εν σώματι», κατά την εξόδιο ακολουθία και να συνοδεύσει την εκφορά του λειψάνου του.
  3. Να τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας και αναφορά της συνολικής προσφοράς του.
  4. Το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ να ανακοινωθεί και δημοσιευθεί στο τοπικό τύπο.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          ΤΑ ΜΕΛΗ

 Γιάννης Ατσαλάκης                     Παναγιώτης Μυλωνάς                                           Παναγιώτα Αμούργη

                                                                                    Κων/νος Ασημακόπουλος

 Δημήτρης. Μαλαβέτας

 Βασίλης Καρδακάς

     Σπυρίδων Πασιόπουλος