ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 2ης Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση για ληστεία και για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρα διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών για ληστεία και ενδοοικογενειακή βία.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας διότι στη θέα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον ελέγξουν απέρριψε στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε 5,1 γραμμάρια κάνναβης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι συνολικού μήκους 21 εκατοστών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Μανωλάδας, ένας ημεδαπός άνδρα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε 14,1 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στο πορτ – μπαγκαζ του αυτοκινήτου του ένα πτυσσόμενο γκλοπ.