Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μεσολόγγι, λόγω των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα από το ξενοδοχείο Liberty έως τη συμβολή με την οδό Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού.

Πότε θα διακόπτεται η κυκλοφορία

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύσει:

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026, από τις 07:30 έως τις 15:30.

Η διακοπή κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα οι εργασίες για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Μεσολογγίου, καθώς και για να διευκολυνθεί η κίνηση των εργοταξιακών μηχανημάτων.

Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τη διέλευση από το συγκεκριμένο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου κατά τις ώρες των εργασιών και να ακολουθούν την προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση.

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν ομαλά και με ασφάλεια.