Παρουσιάζουμε αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα για τα έργα  που καταθέσει στον δήμαρχο Μεσολογγίου πριν ένα χρόνο όντας αντιδήμαρχος έργων ο Σπύρος Διαμαντόπουλος

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα για τον προγραμματισμό σχεδίασης και εκτέλεσης των έργων του δήμου που είχε θέσει υπόψη του δημάρχου Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου πριν περίπου ένα χρόνο συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου 2020 κι ενώ εκτελούσε καθήκοντα αντιδημάρχου.

Στο συγκεκριμένο υπόμνημα ο κ. Διαμαντόπουλος μεταξύ άλλων έκανε αναλυτική ενημέρωση για το ζήτημα του κολυμβητηρίου και σαφή αναφορά στην επίμαχη μελέτη που περιλαμβανόταν στην πρόταση του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας» που υπερψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 16/2/21 για το κολυμβητήριο.

«…Έχοντας συζητήσει το θέμα με τον μελετητή κ. Αναστασιάδη που ειδικεύεται σε ενεργειακά θέματα του ζήτησα επανειλημμένως και με δεδομένη τη συνεργασία μας στο κλειστό γήπεδο να συμφωνήσουμε στην ανάθεση για ενεργειακή μελέτη του κολυμβητηρίου και ταυτόχρονα την στατική μελέτη του εν λόγω έργου (έχει υπολογιστεί ποσό στη ΣΑΤΑ 2020)…» υπογράμμιζε ο κ. Διαμαντόπουλος πέρυσι προς τον δήμαρχο στο ενημερωτικό σημείωμα.

Δηλαδή η μελέτη που προτάθηκε από πλευράς του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα αποτελούσε πρόταση του κ. Διαμαντόπουλου πέρυσι όντας αντιδήμαρχος έργων του δήμου! Και την γνώριζε ο κ. Λύρος.

Εκτός αυτών όμως, όπως θα διαβάσετε στο ενημερωτικό σημείωμα σε αυτό περιλαμβανόταν μια σειρά προτάσεων που αμφιβάλουμε εάν έχουν δρομολογηθεί αλλά και μια σειρά άλλων που πρέπει να εξηγηθεί η καθυστέρησή τους.

Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα: