Περιοδεία στην πόλη του Μεσολογγίου πραγματοποίησε χθες το πρωί  (20-9-2023) ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Νεκτάριος Φαρμάκης, ενώ το απόγευμα βρέθηκε σε Αιτωλικό και Αστακό όπου έτυχες θερμής υποδοχής.

Ο κ. Φαρμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί καταστήματα της πόλης και να συνομιλήσει με πολίτες, τονίζοντας πως η ανανέωση της εντολής στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων 4 ετών, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

«Επί 4 χρόνια κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Δώσαμε, επιτέλους νέα ζωή στο κτίριο Χρυσόγελου, πρόσφατα είχαμε τη χαρά να ζήσουμε την αναγέννηση του αρχαίου θεάτρου της Πλευρώνας, διαθέσαμε χρήματα για σειρά αναπλάσεων στην πόλη του Μεσολόγγι και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, συμβάλλαμε στην ανάδειξη της μοναδικής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω δεκάδων δράσεων , προχωρήσαμε σε οδικά και αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχαν γίνει επί χρόνια. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια…» ανέφερε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στις περιφερειακές εκλογές και το Μεσολόγγι θα πει «μπροστά για όλους»!

“Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα το δόγμα μας”

Στο Αιτωλικό όπως και στον Αστακό μιλώντας στους εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν κοντά του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ισχυρή στήριξη που αισθάνεται στην πορεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, τονίζοντας πως η μέχρι σήμερα προσπάθεια στην διοίκηση της Περιφέρειας στόχευε σε μία ανάπτυξη που θα ερχόταν από «κάτω», δηλαδή από την ίδια την κοινωνία.

«Εμείς βάλαμε μπροστά τις μηχανές που για χρόνια είχαν σταματήσει. Δώσαμε ώθηση και κοινωνική διάσταση στην αναπτυξιακή δύναμη της Περιφέρειας. Και εσείς, κάνατε αυτό που πάντα ξέρατε καλά, αλλά σας στερούσαν για πολλά χρόνια. Δουλέψατε για την προκοπή σας και την προκοπή των οικογενειών σας. Αυτή η ενότητα, αυτός ο σύνδεσμός μεταξύ της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας πρέπει να συνεχιστεί για ακόμα καλύτερες μέρες» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης

Επίσης, αναφέρθηκε σε έργα και δράσεις που έγιναν και αφορούν τις περιοχές του Αιτωλικού και του Αστακού, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή του πως η κοινωνία ζητάει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα από τους αιρετούς εκπροσώπους της.

«Ακριβώς αυτό το δόγμα υπηρετήσαμε. Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό καταφέραμε πολλά.

Όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους λίγους, όσο και αν προσπαθούν να θαμπώσουν το έργο μας, αυτό είναι εδώ, φανερό σε όλους και ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες που ξέρουν ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια έπαψε να είναι ένας απρόσωπος και βαρύς γραφειοκρατικός μηχανισμός για να μετατραπεί σε μηχανισμό πραγματικής συνδρομής στο πλευρό της κοινωνίας.

Και με τη δική σας στήριξη, το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μετά τις 8 Οκτωβρίου, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση» υπογράμμισε.