Κανονικά εξελίσσεται το πρόγραμμα εμβολιασμού στο Κ.Υ. Αιτωλικού σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της μονάδας, Γιάννη Αναγνωστόπουλου στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε ότι δεν έχει υπάρξει καμμιά απολύτως παρενέργεια σε όσους έχουν εμβολιαστεί και επεσήμανε ότι η προσέλευση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, στο Κ.Υ. Αιτωλικού έχουν γίνει περισσότεροι από 2.000 εμβολιασμοί και σημείωσε ότι το 80% αυτών αφορά πολίτες από την περιοχή του Αγρινίου.

Επίσης ο διευθυντής του  ΚΥ Αιτωλικού είπε ότι αύριο Τρίτη 30 Μαρτίου θα γίνουν μαζικά τεστ στην εκεί κοινότητα των ΡΟΜΑ καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιβεβαιωθεί δυο κρούσματα. Μάλιστα ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε την πειθαρχία που επιδεικνύουν οι ΡΟΜΑ στους εμβολιασμούς.

Τέλος, ο κ. Αναγνωστόπουλος επεσήμανε μια σοβαρή επίπτωση της πανδημίας στους πολίτες που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, καθώς όπως υποστήριξε καταγράφεται αύξηση περιστατικών με συμπτώματα κατάθλιψης.