Σε ενθουσιώδες κλίμα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (17/9) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου.

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών ο Νίκος Καραπάνος αφού έκανε συνοπτικό απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής την περίοδο 2014 -2019, παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες της νέας προγραμματικής του πρότασης.

 

«Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερα και έφερα, έργα 79,3 εκ.€. Έργα που παραμένουν δυστυχώς στάσιμα, από το φόβο μην θεωρηθούν “έργα Καραπάνου”…» τόνισε ο κ. Καραπάνος.

Ταυτόχρονα, άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή για την αδυναμία ανταπόκρισης και στα «αυτονόητα», όπως καθαριότητα, φωτισμός, οδικό δίκτυο κλπ.

Ο Νίκος Καραπάνος στην σύντομη ομιλία του «καυτηρίασε» και τις πρακτικές εκμαυλισμού συνειδήσεων που ακολουθούνται, αναφερόμενος και στη «λασπολογία» που έχει δεχθεί.

«Ένας δήμαρχος που δεν έχει προσφέρει τίποτε, γιατί με το ζόρι πρέπει να είναι πάλι δήμαρχος;» αναρωτήθηκε ο κ. Καραπάνος και συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Το γεγονός ότι υπάρχουν 8 συνδυασμοί αποδεικνύει, την αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής

Μετά το τέλος της ομιλίας έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά!».