Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν  στο αρχαίο Νεώριο Οινιαδών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022.

 

Το κοινό αναγνωρίζοντας την ομορφιά και την ιστορικότητα  του σπουδαίου αυτού μνημείου, ανταποκρινόμενο, στο κάλεσμα του Δήμου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και εντυπωσιάστηκε από την εξαιρετική συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους.

Οι θεατές , σιγοτραγούδησαν και καταχειροκρότησαν τις ερμηνείες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του συνθέτη.

 

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος φανερά και ο ίδιος συγκινημένος  με την  παρουσία του  κόσμου, ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι  που για δεύτερη συναπτή χρονιά καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε μία τόσο όμορφη εκδήλωση σε έναν εμβληματικό χώρο, ο οποίος είναι μοναδικός σε όλη την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε ότι το Αρχαίο Νεώριο είναι ένας χώρος σπουδαίας αρχαιολογικής αξίας και έχουμε την υποχρέωση να αναδείξουμε.

Ευχαριστώ θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και την Διευθύντρια, κα. Ολυμπία Βικάτου, για την αμέριστη βοήθεια και την αγαστή συνεργασία.”