Για την συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο, το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

“Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος, ο  Αν. Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης και το μέλος του Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος συναντήθηκαν την Τρίτη 11/06/2024 με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας παρουσία και του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αποπεράτωση του νέου κτηρίου όπου πρόκειται να μεταφερθεί η Δ.Α. Αιτωλίας, ενώ τονίστηκε η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και λειτουργικών οχημάτων.

Επίσης, ενημερώσαμε τον κ. Αρχηγό για την υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα (κλοπές, ναρκωτικά, κλπ) καθώς και για τα προβλήματα που ανέκυψαν από την λειτουργία του νέου Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας στην Δ.Α. Αιτωλίας

Ο Αρχηγός μετά την ενημέρωσή του ανέφερε ότι θα εντείνει τις προσπάθειές του για την εξεύρεση των απαιτούμενων χρήματων ώστε να ολοκληρωθεί το κτήριο ενώ για τα λοιπά θέματα δεσμεύτηκε να δώσει λύσεις για την ορθή λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Δ.Α. Αιτωλίας.”