Τρεις γυναίκες με έντονη δραστηριότητα και παρουσία στην πολιτιστική ζωή του τόπου ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του συνδυασμού “Ανάπτυξη για όλους” του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου.

Πρόκειται για τις Μαίρη Καρατζογιάννη, Θεοδώρα Σαββίδη και Ερμίνα Ταράτσα.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες

Η φιλόλογος, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, από το Νεοχώρι, μαζί με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

 

Ευχαριστώ την διακεκριμένη φιλόλογο, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ, και την καλωσορίζω στο καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα.

Αποτελεί μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή της Μαρίας στον συνδυασμό μας, προσώπου με σημαντική κοινωνική δράση, με εκπεφρασμένη άποψη στον τομέα του Πολιτισμού, με καθαρό και στοχευμένο λόγο.

Να είναι σίγουρη πως με την αποφασιστική συμβολή της στην υλοποίηση του προγράμματός μας, ο Δήμος μας θα δει διαφορετικές μέρες, σε κάθε επίπεδο.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

 

Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή θα ήθελα να σας ανακοινώσω την συμπόρευσή μου με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη για όλους”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

Η απόφαση αυτή δεν προέκυψε επιπόλαια και δεν λήφθηκε ελαφρά τη καρδία, αλλά ήρθε έπειτα από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό.

Προβληματισμό για την μεμψιμοιρία, την στασιμότητα, την απουσία μιας ειλικρινούς προσπάθειας για την βελτίωση της τόσο πολύτιμης καθημερινότητάς μας και της ανάγκης μας να διατηρήσουμε αλλά και να αναδείξουμε την ασύγκριτη πλούσια κληρονομιά του τόπου μας και την τόσο ιδιαίτερη φυσιογνωμία του.

Απότοκο του προβληματισμού αυτού είναι η γέννηση της επιθυμίας για δράση, για την συμβολή στην σκέψη και το σχέδιο, που θα υλοποιηθεί σε πράξη, και πάνω απ’ όλα η γέννηση της επιθυμίας για γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία με μια προσωπικότητα ζυγισμένη και δοκιμασμένη.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ αποτελεί μια τέτοια ηγετική μορφή, είναι αποδεδειγμένα άνθρωπος της πράξης, όχι των περιττών και ανούσιων λόγων και υποσχέσεων, δυναμικός και αποτελεσματικός και κυρίως με όραμα και αγάπη για έναν Δήμο, στον οποίο ήδη έχει προσφέρει πολλαπλά και πολυσήμαντα.

Η δυναμική του με συγκίνησε και η συμπόρευση ήρθε να επισφραγίσει την προσωπική μου ανάγκη για δράση, με την πολύτιμη και καταλυτική στήριξή σας.

 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ

Φιλόλογος – Master of Arts Δημιουργικής Γραφής

 


 

Συμπόρευση ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΚΑΒΑΓΙΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΚΑΒΑΓΙΑ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Θεοδώρα είναι μια αξιόλογη συμπολίτισσά μας, σύζυγος του γνωστού γιατρού Ωτορινολαρυγγολόγου, Διονύση Σαββίδη, άξια μητέρα και οικογενειάρχης αλλά και καλλιτεχνική φύση, με σοβαρή άποψη για τα προβλήματα του Δήμου μας, την οποία συχνά διατυπώνει δημοσίως.

Αποτελεί τιμή μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας για να φέρουμε την ανάπτυξη σε όλους.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές μαζί με τον γνωστό και φίλο, Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας στην θέση που του αξίζει πραγματικά.

Ο μοναδικός ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, έχει τις γνώσεις, το κύρος, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να λύσει, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, τα προβλήματα που ταλανίζουν για χρόνια το Δήμο μας.

Σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια τίθεμαι στο πλευρό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, για να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην λύση τους, ιδιαιτέρως στον τομέα του πολιτισμού.

 

ΘEΟΔΩΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΚΑΒΑΓΙΑ

Αισθητικός – Αγιογράφος

 


 

Συμπόρευση ΕΡΜΙΟΝΗΣ (ΕΡΜΙΝΑΣ) ΤΑΡΑΤΣΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την ΕΡΜΙΝΑ ΤΑΡΑΤΣΑ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μου μαθήτρια, Ερμίνα, έχει εξελιχθεί σε ένα δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, με πολυποίκιλη δράση.

Στον χώρο της Υγείας ως Νοσηλεύτρια – Τεχνολόγος Εργαστηρίων, του Πολιτισμού, ως μέλος του μουσικού σχήματος «Armonia Greca», που για χρόνια αποτελεί τον καλλιτεχνικό πρεσβευτή του τόπου μας με την αδελφοποιημένη με τον Δήμο μας, Grecìa Salentina (Ένωση Ελληνοφώνων χωριών του Salento) αλλά και με την συμμετοχή της σε παγκόσμιες δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Τιμή μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας και είναι σίγουρο πως θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο την επόμενη μέρα.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, φυσικά!

Διότι τον θαυμάζω και τον εκτιμώ ιδιαιτέρως.

Θαυμάζω την πολυδιάστατη σκέψη και την διευρυμένη του ματιά.

Εκτιμώ την γνώση του, την προσφορά, την επιμονή και την αποφασιστικότητά του.

Την εποχή που χαρισματικοί άνθρωποι και δη “ηγέτες” εξέλιπαν, εκείνος επιμένει με αποφασιστικότητα και εντιμότητα να πλησιάζει τους ανθρώπους, να τους ακούει και να “γίνεται ένα” μαζί τους.

Επιμένει, παρά την λαμπρή δικηγορική του καριέρα, να “διδάσκει ως δάσκαλος” εμάς τους μαθητές του Δημοκρατία και Πολιτισμό.

Επιμένει, παρά την πολυετή ανιδιοτελή του προσφορά, να θέλει να προσφέρει σε όλους εμάς, πρώτα απ’ όλα το χαμόγελο.

Θαυμάζω τον λόγο του, διότι καταφέρνει με ορθό χειρισμό της ελληνικής γλώσσας να γίνεται σαφής και κατανοητός, χωρίς να λογοκοπεί, κάτι που διακρίνει πολλούς διεκδικητές τού Δήμου.

Κρίνοντας, λοιπόν, από τον τρόπο που αγωνίζεται, στα μάτια και την ψυχή μου είναι ήδη ΝΙΚΗΤΗΣ.

Με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, φυσικά!

 

ΕΡΜΙΝΑ ΤΑΡΑΤΣΑ

Νοσηλεύτρια – Τεχνολόγος Εργαστηρίων

 


 

Ακόμη τέσσερις (4) νέοι υποψήφιοι συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.

 

Αποτελεί τιμή για ‘μας να πορεύονται μαζί μας άνθρωποι έμπειροι, με ανησυχίες και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Τους ευχαριστούμε όλους.

 

  1. Μαυροκέφαλος Νικόλαος, επαγγελματίας αγρότης, από το Λεσίνι.
  2. Μπίμπος Παντελής, ιδιωτικός υπάλληλος, από το Νεοχώρι.
  3. Πλεξίδας Χρίστος, ελεύθερος επαγγελματίας, από την Γουριά.
  4. Χατζόπουλος Κυριακός, λογιστής, από το Μεσολόγγι

 

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που με προθυμία πορεύονται μαζί μας στον καλό και τίμιο αγώνα μας, για να φέρουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη στον Δήμο μας.

Εμείς έχουμε την αποδεδειγμένη γνώση και την ικανότητα να πετύχουμε.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου