Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Καινούργιο οι επόμενες εκδηλώσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης στην Αιτωλοακαρνανία.

Δύο νέες συναντήσεις με μέλη, φίλους και πολίτες διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛ.Α.Σ.), συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών της με τις τοπικές κοινωνίες του νομού.

Οι επόμενοι σταθμοί της είναι το Μεσολόγγι, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, και το Καινούργιο, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Συνάντηση στο Μεσολόγγι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Πρόκειται για εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης, κατά την οποία τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με μέλη και φίλους της ΕΛ.Α.Σ., καθώς και με πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις θέσεις και τη δραστηριότητά της.

Στο Καινούργιο τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Η δεύτερη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων, στο Καινούργιο.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Γρηγόρης Θεοδωράκης, καθώς και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛ.Α.Σ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής της Τριχωνίδας, ζητήματα της καθημερινότητας των κατοίκων και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη και τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Συνέχεια των επαφών στην Αιτωλοακαρνανία

Οι δύο εκδηλώσεις αποτελούν συνέχεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στον Αστακό και το Παναιτώλιο.

Σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας, αντίστοιχες πρωτοβουλίες προγραμματίζονται και σε άλλες περιοχές του νομού το επόμενο διάστημα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, επιδίωξη της ΕΛ.Α.Σ. είναι η διαρκής επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες, η ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες και η συμμετοχή στον δημόσιο διάλογο.