Μεγάλη επιτυχία για το συντοπίτη μας Γιάννη Παπατσίρο. Η Εταιρεία υψηλής τεχνολογίας SAS όπου εργάζεται – παγκόσμια ηγέτιδα στο λογισμικό αναλύσεων- με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα συνδράμει με ειδική τεχνολογία στην παρακολούθηση αλλά και πρόβλεψη της εξάπλωσης του Covid 19, για τη Βουλγαρική κυβέρνηση.

Ο κ. Παπατσίρος κατέχει τη θέση του γεωγραφικού διευθυντή πωλήσεων έχοντας υπό την ευθύνη του την Ελλάδα, τη Κύπρο και τη Βουλγαρία. Η εταιρεία έχει πελάτες σχεδόν όλες τις μεγάλες τράπεζες, ασφαλιστικές και εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Με τεχνολογίες μηχανικής μάθησης, τεχνητής νοημοσύνης και ειδικών αναλύσεων βοηθάει τις εταιρείες στη λήψη αποφάσεων γύρω από πολύπλοκα θέματα όπως η διαχείριση κινδύνων, η ανίχνευση απάτης, πελατοκεντρικά θέματα κ.α.

Μια ομάδα επιστημόνων (επιστήμονες δεδομένων, ειδικοί εφαρμογών, επιδημιολόγοι) εργάζεται στη συλλογή δεδομένων, την ανάλυσή τους και την οπτικοποίηση τους σε συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας. Η Βουλγαρική κυβέρνηση παρακολουθώντας τις ειδικές αναφορές, οι οποίες εμπεριέχουν αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, θα προσαρμόζει ανάλογα τα εφαρμοζόμενα μέτρα.

 

 

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη λειτουργικότητα του συστήματος αλλά να δείτε βασικές πληροφορίες για την εξέλιξη στην Ελλάδα.

https://tbub.sas.com/COVID19/