Ξεκίνησε χτες η διανομή αντισηπτικών, μασκών και ενημερωτικού εντύπου σε καταστήματα και σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης  του Μεσολογγίου.

Η διανομή γίνεται με τη  συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και του  Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα «Ψωνίζω και κερδίζω» που εκτιμάται ότι θα ενισχύσει αρκετά τις τοπικές επιχειρήσεις και καταναλωτικό κοινό,  με δωροεπιταγές και προωθητικές ενέργειες.

Στα καταστήματα βρέθηκε ο Κώστας Λύρος μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Σπυρόπουλο όπου έγινε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν και διαπίστωσαν  τις εύλογες ανησυχίες των εμπόρων που κινδυνεύουν εξαιτίας της πανδημίας και των επιπτώσεων αυτής στις μικρές επιχειρήσεις. Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, είναι μείζον να μένει το χρήμα στην τοπική αγορά και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο Μεσολόγγι.

«Είναι πολύ σημαντικό που ο δήμος μας βγήκε αλώβητος από τον κορωνοϊό, σήμερα ξεκινάμε και πάλι με πείσμα για να ανταπεξέλθουμε στις προσκλήσεις. Μένουμε στον τόπο μας, τον υποστηρίζουμε στην πράξη, χαμογελούμε και δίνουμε μήνυμα ελπίδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λύρος.