Το Μεσολόγγι, είναι ένας πανέμορφος τόπους που έχει πάντα πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες του. Τώρα, όμως, η μαγεία της αυτής της περιοχής έχει αποκτήσει μια νέα διάσταση, καθώς το Messolonghi by Locals φέρνει το Μεσολόγγι στο επίκεντρο του διαδικτύου με την παρουσίαση μιας εξαιρετικής σειράς βίντεο.

Μέσα από τις διάφορες πρωτοβουλίες και το δημιουργικό έργο του οργανισμού “ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ – MESSOLONGHI BY LOCALS“, τα βίντεο που δημιουργεί αναδεικνύουν όχι μόνο τον πλούτο της φύσης, την ιστορία και τον πολιτισμό του Μεσολογγίου, αλλά και τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κανείς με μία επίσκεψη στο Μεσολόγγι.

Από τις εντυπωσιακές εκδρομές στους υγροτόπους, μέχρι τη γαστρονομία και την τοπική κουλτούρα, αυτά τα βίντεο αναδεικνύουν ό,τι καλύτερο προσφέρει το Μεσολόγγι.

Η εκστρατεία ανάδειξης του Μεσολογγίου με τίτλο “ΒΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ“, ανοίγει τον δρόμο για τους ταξιδιώτες και τους λάτρεις της φύσης να ανακαλύψουν την αυθεντική ομορφιά του Μεσολογγίου μέσα από τα μάτια των ντόπιων, προσφέροντας μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία.

Αυτά τα βίντεο, σύντομης διάρκειας, έχουν γίνει viral στα κοινωνικά μέσα, με χιλιάδες προβολές και κοινοποιήσεις. Μπορείτε να δείτε ορισμένα από αυτά :

 

https://fb.watch/o5XZqzg7cM/

https://fb.watch/o5Y0RaO4hx/

https://fb.watch/o5Y4OKFDBg/

https://fb.watch/o5Y6D8TWuK/

https://fb.watch/o5YbT_ane8/

https://fb.watch/o5YdZFJGkx/

 

Φωτογραφία: Γιώργος Ντέκας

Το Μεσολόγγι των ντόπιων

Messolonghi by Locals