Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως ανακοίνωσε, η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Η ΕΠ τονίζει: «Στους περισσότερους δήμους της Δυτικής Ελλάδας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που στηρίζει το ΚΚΕ, όπως και στο δήμο Πατρέων, όπου υποψήφιος δήμαρχος είναι εκ νέου ο Κώστας Πελετίδης, σημερινός Δήμαρχος Πατρέων και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στις 21 του Μάη έγινε ένα σημαντικό βήμα. Η ενίσχυση του ΚΚΕ ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα που έκανε πολλούς να χαμογελάσουν. Αυτό το βήμα μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί. Ακόμη περισσότεροι να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη για να χαμογελά ο λαός μας και να κοπεί το χαμόγελο σε όσους ονειρεύονται «πανίσχυρες» κυβερνήσεις που θα τσακίζουν τους εργαζόμενους ή σε όσους καλλιεργούν τέτοιους φόβους, για να εκβιάσουν πάλι τον λαό πάνω από την κάλπη και να του κλέψουν την ψήφο.

Τώρα χρειάζεται ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ για 100% μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και στη συναίνεση που θα της παρέχουν όλοι οι άλλοι.

Τώρα χρειάζεται ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στη Δυτική Ελλάδα και ξανά κομμουνιστής βουλευτής σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Ξανά αγωνιστής δήμαρχος στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης και όσο πιο ψηλά γίνεται τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους υπόλοιπους Δήμους για να έχει ο λαός μας δίπλα του μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, ένα σταθερό σύμμαχο απέναντι στα δύσκολα που του ετοιμάζουν για την επόμενη μέρα η αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, μαζί με τη συστημική «αντιπολίτευση» των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και των εκλεγμένων τους σε Περιφέρεια και Δήμους».