Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της 47χρονης Γεωργίας Σαρρή, μητέρας δύο παιδιών.

Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία της πόλης για το ήθος, την καλοσύνη και την προσφορά της. Τα τελευταία χρόνια διακονούσε ως νεωκόρισσα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου, κερδίζοντας την εκτίμηση κληρικών και πιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί από οικεία της πρόσωπα. Η ανησυχία είχε αρχίσει να μεγαλώνει όταν διαπιστώθηκε, ότι δεν είχε ανοίξει, όπως συνήθιζε καθημερινά, τον Ιερό Ναό, γεγονός που κινητοποίησε συγγενείς και γνωστούς της.

Η είδηση του θανάτου της, έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση στο Μεσολόγγι, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός για την ευγένεια και την προσφορά του στην εκκλησιαστική ζωή της πόλης.

Στους οικείους της εκφράζονται θερμά συλλυπητήρια και ευχές για δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.