Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου νοσηλευόταν για παθολογικά αίτια ο θεολόγος, Νίκος Βούλγαρης.

Ο αείμνηστος Νίκος Βούλγαρης είχε διατελέσει δήμαρχος Μεσολογγίου και νομάρχης Σάμου, ενώ ήταν και υποψήφιος δήμαρχος το 1990.

Είχε έντονη κοινωνική και συγγραφική δραστηριότητα και έως και πρόσφατα αρθρογραφούσε για κοινωνικά και θεολογικά ζητήματα στον τοπικό τύπο.

 

Το τελευταίο βιβλίο που εξέδωσε πέρυσι  έχει τίτλο “Μεσολόγγι. Τα ιστορικά μιας εποχής” που αναφέρεται σε όσα διαδραματίστηκαν στο Μεσολόγγι κυρίως κατά την περίοδο 1967 – 1974 όταν και ο Ν. Βούλγαρης διετέλεσε δήμαρχος Μεσολογγίου και  έγιναν στο Μεσολόγγι μια σειρά έργων (ασφαλτοστρώσεις, αποχετευτικό δίκτυο, βιολογικός καθαρισμός,  κλπ.)  που άλλαξαν τη φυσιογνωμία της πόλης.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, όπου και θα βρίσκεται η σορός του εκλιπόντος από τις 11 το πρωί.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών της ΕΨΥΠΕΑ Μεσολογγίου, του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αυτιστικών Παιδιών ” Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ”.