Απολύτως δικαιολογημένα τα χαμόγελα για τους αδελφούς Νίκο και Γιώργο Παπαγεωργίου από τις εκατοντάδες των επιτυχόντων στα ΑΕΙ , μαθητών τους στον φροντιστηριακό οργανισμό “ΦΑΣΜΑ Group” που διευθύνουν.

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της χώρας επιβεβαίωσε και τυπικά το θετικό εκπαιδευτικό έργο που παράγεται, στον  φροντιστηριακό οργανισμό«ΦΑΣΜΑ Group» που διευθύνουν, με εκ του αποτελέσματος επιτυχία, οι συμπατριώτες μας (σ.σ. από το Νεοχώρι Οινιαδών) Νίκος και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις κάρτες που ακολουθούν, δεκάδες είναι οι επιτυχόντες σε «περιζήτητες» σχολές (Ιατρική, Πολυτεχνικές,  Νομική, Στρατιωτικές, Πληροφορικής κλπ.), οι οποίοι είχαν επιλέξει για τη διαγωνιστική τους προετοιμασία τον φροντιστηριακό οργανισμό   «ΦΑΣΜΑ Group»! κάτι που είχε ¨προεξοφληθεί” άλλωστε με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Κυρίως όμως ο φετινός αριθμός των  επιτυχόντων δεν υπολείπεται σημαντικά, τον περυσινό, παρά το γεγονός της θέσπισης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Μια επιτυχία που προφανώς είναι το αποτέλεσμα της μεθοδικής και απόλυτα προγραμματισμένης προετοιμασίας, μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, που λόγω της COVID-19, το επιστημονικό προσωπικό των φροντιστηρίων βελτίωσε   το πρόγραμμα σπουδών και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, έχοντας την περυσινή πετυχημένη εμπειρία.

Οι εκπαιδευτικές δομές του φροντιστηριακού οργανισμού «ΦΑΣΜΑ Group» λειτουργούν σε Πετρούπολη, Περιστέρι και Ίλιον