Με διακρίσεις ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στίβου του “Χαρίλαου Τρικούπη” στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Ανδρών – Γυναικών που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα.

Ειδικότερα η ταλαντούχος αθλήτρια Ανδριάννα Λυκούδη κατέλαβε την 1η θέση στα 100 μ. γυναικών με χρόνο 12,80.
και την 4η θέση στα 200μ. Γυναικών με 26,00, παρόλο που ταλαιπωρούταν από τραυματισμό.

Αξιοπρεπώς όμως αγωνίστηκε και ο 16χρονος Σταύρος Ρεβέκης  στην μεγάλη κατηγορία τρέχοντας στις τελικές σειρές των 100μ.και 200μ τερματίζοντας  5οςκαι 6ος αντίστοιχα,  με χρόνους  12.88(100μ.) και 27.00(200μ.) και  αποκομίζοντας αθλητικές εμπειρίες.

Ο προπονητής στίβου του “Χαρίλαου Τρικούπη”, Ερωτόκριτος Νικολόπουλος αναφερόμενος στις προσπάθειες των αθλητών του υπογράμμισε τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία τους οι αθλητές στίβου στο Μεσολόγγι λόγω της παντελούς έλλειψης των απαιτούμενων αθλητικών υποδομών: 

“Η Ανδριάννα Λυκούδη  τα τελευταία τρία χρόνια κάνει αθλητισμό υψηλού επιπέδου, είναι Πανελληνιονίκης κάνοντας γνωστό το όνομα του Μεσολογγίου σε όλη την Ελλάδα και για τον Στίβο.

Σε αντίθεση όμως με όλες τις ανταγωνίστριες της που στις πόλεις τους έχουν ιδανικές συνθήκες γύμνασης, αυτή γυμνάζεται σε γήπεδο (χωράφι) με χωμάτινο στίβο όπου χειμώνα και καλοκαίρι είναι γεμάτος νερά και λάσπες.

Επιπλέον στο γήπεδο αυτό δεν υπάρχει ούτε ένα όργανο στίβου αλλά ούτε και γενικής γύμνασης.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η επίσημη πόλη την αγνοεί, όπως αδιαφορεί και για την ανάπτυξη του Στίβου στην πόλη γενικότερα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας και στο Στίβο του Χαρίλαου Τρικούπη για τις συμμετοχές και τις επιτυχίες των αθλητριών-των του. Ακόμη καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Τέλος ένα ευχαριστώ στην φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Ζαφειρόπουλου  για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε τις τελευταίες ημέρες στην αθλήτριά μας.”