ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 14ης Μαΐου 2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση το νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ανήλικος ημεδαπός, ηλικίας 17 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο στιλέτο.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας δέκα θαμώνες στον εξωτερικό χώρο ευθύνης του καταστήματος παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας.

Στην ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (1.000) ευρώ, ενώ σε τρείς θαμώνες (300) ευρώ στον καθένα για περιορισμό κίνησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη έξοδο

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, έντεκα αλλοδαποί άνδρες, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος, ηλικίας 15 ετών, για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα μας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, εντόπισαν στην Ιόνια Οδό σταθμευμένο, ελκυστήρα με επικαθήμενο φορτηγό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς για θορύβους που προέρχονταν από το εσωτερικό του επικαθήμενου.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, οι αστυνομικοί εντόπισαν έντεκα αλλοδαπούς άνδρες, τους οποίους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος διευκόλυνε την επιβίβαση των αλλοδαπών στο φορτηγό όχημα, σε άγνωστο σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζού, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.