Σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του χθες βράδυ ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος συνεχίζει την σε υψηλούς τόνους “επίθεση” στον πρώην δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο, εμπλέκοντας αυτή την φορά και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη, Σπήλιο Λιβανό!

Αναλυτικά η δήλωση:

“Μετά από τον πανελλήνιο διασυρμό του Δήμου μας (σ.σ. με βίντεο που κοινοποίησε ο κ. Κώστας Λύρος!), του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, από τις χυδαιότατη συμπεριφορά του πρώην δημάρχου, Νίκου Καραπάνου ενώπιον όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και όλης της χώρας, έχω χρέος να κινηθώ προς κάθε κατεύθυνση για την αποκατάσταση της ηθικής στην οποία είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

Έχοντας την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου είμαι αναγκασμένος να στραφώ για την κατά το νόμο τιμωρία πράξεων τόσο σοβαρά επιλήψιμων για την αξιοπρέπεια του Δήμου μας και να αιτηθώ την αποπομπή του εν λόγω προσώπου από τον χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Είναι αδιανόητο άνθρωποι διατελέσαντες στο υψηλότερο αξίωμα ενός τόπου, να κομίζουν τέτοια ήθη, να μετέρχονται τέτοιες ακατανόμαστες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με τον υγιή πολιτικό διάλογο και να συνεχίζουν να στεγάζονται και να αμείβονται από τον κρατικό μηχανισμό.

Πλέον την άγνοια δεν μπορεί να την επικαλεστεί κανείς!

Το κύρος του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου πρέπει να αποκατασταθεί!”