ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 7ης Ιανουαρίου 2021

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά η διάρκεια αστυνομικού ελέγχου απέρριψε στο οδόστρωμα μια συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους (15,8) γραμμαρίων.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης του Κορωνοϊού

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ‘Ηλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πέντε πελάτες, στους οποίους σέρβιρε καφέ.

Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της, για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους τρεις πελάτες, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ, για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης του Κορωνοϊού

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσαν επτά πελάτες, στο εσωτερικό των καταστημάτων.

Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων τους, για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους τρεις πελάτες, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300) ευρώ, για στέρηση βεβαιώσεων μετακίνησης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι την προηγούμενη ημέρα είχε αφαιρέσει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.