Γήπεδο Μεσολογγίου

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Γουριά, Ευηνοχώρι και Πεντάλοφο και πλέον μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης οι αγωνιστικοί χώροι ποδοσφαίρου κυριολεκτικά “πρασίνισαν” και η εικόνα τους δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την προ διμήνου κατάσταση που είχε προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων.

 

Έτσι η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου , Παρασκευή Πετρονικολού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

“Επειδή κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα ασκώντας ανούσια και κακόπιστη κριτική, είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε τη σημερινή κατάσταση των γηπέδων του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου για τα οποία έγινε πολύς λόγος και ντόρος στο πρόσφατο παρελθόν.

Είναι άμεσα ορατό το αποτέλεσμα κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, με τη δαπάνη λιγότερου δημοσίου χρήματος, αφού όπως είναι γνωστό έχουμε στη διάθεσή μας λιγοστούς πόρους.

Η Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για την σημερινή κατάσταση των γηπέδων, γιατί απέδειξαν ότι με σωστή συνεργασία και δουλειά μπορεί να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.