Δεν είναι λίγοι οι εκπαιδευτικοί και στην περιοχή του Μεσολογγίου που κυριολεκτικά «έδωσαν ρέστα» με τον υποδειγματικό τρόπο που εργάστηκαν στο διάστημα της «καραντίνας»  συμμετέχοντας στα προγράμματα της  «εξ αποστάσεως εκπαίδευσης».

Κι όταν λέμε εργάστηκαν, εννοούμε ότι διέθεσαν αρκετές επιπλέον ώρες, αφενός για την προετοιμασία των μαθημάτων και αφετέρου για την προσαρμογή στο απαιτητικό περιβάλλον της «εξ αποστάσεως» εκπαίδευσης.

Είναι οι καθηγητές που με το «μεράκι» τους, κρατούν το δημόσιο σχολείο όρθιο, κάτι που επεσήμανε δημόσια και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Ζητούμενο να γίνει «καθολικό» αυτό το μεράκι και ταυτόχρονα η διοίκηση να εξασφαλίσει συνθήκες, για σταθερή τροχιά του κάθε σχολείου, καθόλη της διάρκεια της χρονιάς και κυρίως αυτή η σταθερότητα να έχει διάρκεια στο χρόνο…

Στα προσεχή “Κυριακάτικα” του MessolonghiNews  αφού πρώτα ρωτήσουμε θα σας πούμε τι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει σχετικά με τη διανομή ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε μαθητές σχολείων του δήμου Μεσολογγίου… στο πλαίσιο της υλοποίησης σχετικής εξαγγελίας του υπουργείου Παιδείας.