Το Παθολογικό της Ιατρείο στο Μεσολόγγι εγκαινίασε σε μια λιτή τελετή και σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της COVID-19 η παθολόγος Αικατερίνη (Κάτια) Ζαβιτσανάκη.

Το νέο ιατρείο θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του από την προσεχή Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Τρικούπη 10 στο Μεσολόγγι (1ος όροφος – έναντι ΟΤΕ, τηλ. 2631401083 – 6948315001).  

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Ανδρέας Καππές και δίπλα στη νεαρή γιατρό στο ξεκίνημα της ήταν οι γονείς της Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης (τ. διευθυντής καρδιολογικής κλινικής νοσοκομείου Μεσολογγίου και πρόεδρος της ΕΨΥΠΕΑ) και Έλενα Σπίνουλα (εκπαιδευτικός) και η αδελφή της Μαρία – Χριστίνα με τον σύζυγό της.

Το Παθολογικό Ιατρείο θα παρέχει παθολογική κάλυψη ασθενών. Αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων νοσημάτων, λοιμωξιολογικών περιστατικών και διαταραχών ήπατος.  Ρύθμιση αρτηριακής υπέρτασης, ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη, συνταγογράφηση, συμβουλές διατροφής.

Η Αικατερίνη (Κάτια) Ζαβιτσανάκη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ειδικευθείσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και με μετεκπαίδευση στην κλινική ηπατολογία.