ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 14ης Απριλίου 2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για απόπειρα κλοπής.

 

Σύλληψη ανήλικου για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος, διότι αφαίρεσε σταθμευμένο μοτοποδήλατο.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κατούνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών, για ζωοκλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Εξιχνίαση ζωοκλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ζωοκλοπή που διαπράχθηκε, πριν από πέντε ημέρες σε περιοχή της Αμαλιάδας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο άνδρας την 9-4-2022, ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, εισήλθαν σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο, σε περιοχή της Αμαλιάδας και αφαίρεσαν πέντε αμνοερίφια και λαμαρίνες συνολικής αξίας (600) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 

Σύλληψη ανήλικου για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας ένας 14χρονος ανήλικος, διότι ενεργώντας από κοινού με τρία άγνωστα άτομα προσέγγισαν 13χρονο ανήλικο και του άρπαξαν την σχολική του τσάντα, αναζητώντας να αφαιρέσουν χρήματα ή κινητό τηλέφωνο.