ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα της 30ης Ιουλίου 2021 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο ημεδαπών για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ατόμων (ένας άνδρας και μια γυναίκα), διότι κάνοντας χρήση ηλεκτρονικών κωδικών ηλικιωμένου άνδρα, του απέσπασαν από δυο τραπεζικούς του λογαριασμούς, το χρηματικό ποσό των (29.490) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης από άνδρα, το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκμίσθωσε σε άνδρα οικόπεδο ιδιοκτησίας του, προκειμένου ο δεύτερος να διοργανώσει εκδήλωση – γλέντι γάμου.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, διαπιστώθηκε να πραγματοποιείται εκδήλωση γάμου, στο χώρο του οικοπέδου που εκμίσθωσε ο συλληφθέντας, με την συμμετοχή περίπου (200) ατόμων, χωρίς μουσική και χορό.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (50.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ανηλίκων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, πέντε ανήλικες ημεδαπές, διότι αφαίρεσαν από προθήκες δυο καταστημάτων, κοσμήματα συνολικής αξίας (30) ευρώ.

Παράλληλα, συνελήφθησαν οι μητέρες των τεσσάρων ανήλικων, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, δύο αλλοδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Αυστρία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.