Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες τραγουδούν στην πόλη στις 18 Αυγούστου 

Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες, μετά απο μια μεγάλη και δύσκολη περίοδο απομόνωσης.

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση αποφάσισε να διοργανώσει φέτος μια μεγάλη συναυλία με τους δύο κορυφαίους τραγουδιστές οι οποίοι υπόσχονται να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο την προσέλευση του κόσμου και την ανάγκη του να «ξεφύγει» από την καθημερινότητα προσφέρει το εισιτήριο από 16 ευρώ που είναι η προπώληση πανελλαδικά στα 12 ευρώ και στο ταμείο από 18 στα 15 ευρώ.

Με σύνθημα «Live your life», «ζήσε την ζωή σου», θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στο Μεσολόγγι τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες που οι καταξιωμένοι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες μας  δένουν με τις φωνές τους, με τρόπο, ώστε στο «μουσικό τους διάλογο» να βάλουν τη φωνή του κόσμου που θα βρεθούμε κοντά τους. Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι κι αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη.

Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 18 Αυγούστου στο Λιμάνι Ι.Π. Μεσολογγίου (απέναντι από τον Άγιο Νεκτάριο, εκεί που γινόταν παλιά η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων) με όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή της νόσου Covid-19. Σύντομα θα βγει και αναλυτική ανακοίνωση.

Ας είμαστε όλοι εκεί για μια βραδιά που είναι σίγουρο ότι θα μας μείνει αξέχαστη!

 

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Χώρος: Λιμάνι Ι.Π. Μεσολογγίου (έναντι Αγίου Νεκταρίου)

Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο). Δεν υπάρχουν ειδικές κατηγορίες, είσοδος σε παιδιά άνω των 6 ετών.

Σημεία προπώλησης:

  • Δημοτική Πινακοθήκη Ι.Π. Μεσολογγίου(κεντρική πλατεία τηλ. 26310 22134)
  • Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου (τηλ. 26310 27268)
  • Καταστήματα Public πανελλαδικά

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/rokkos-aslanidou-mesologgi/